13 maj 2020

Drive-in Comedy med Carsten Bang, Torben Chris, Jacob Taarnhøj & Mikkel Rask

Gode grin og godt selskab – på afstand. Kom til Drive-in comedy på P-scenen i Aarhus 31. maj, hvor der bydes på comedy fra nogle af Danmarks sjoveste komikere. Billetsalget er startet HER

CARSTEN BANG har været en del af den danske comedyscene helt fra den spæde start – nærmere bestemt siden 1991. Han repræsenterer intelligent og underfundig stand-up, og har et alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Han har flere gange rejst landet tyndt med intet mindre end 5 onemanshows. Carsten Bang kender sit publikum og leverer præstationer, der er blandt den absolutte elite i dansk comedy.

MIKKEL RASK vandt i 2015 ”DM i Stand-up” og har i de få år, som er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har bl.a. været medforfatter på ”Nørgaards Netfix”, ”Dybvaaaaad” og ”Danish Dynamite”. Nordjyden Mikkel Rask startede sin karriere i 2008, hvor han blev en del af det Aarhusianske standup-miljø og har siden, han landede i København, været en metet travl og efterspurgt komiker.

TORBEN CHRIS er Danmarks mest hurtigtalende jyde! Han har fyldt godt og grundigt op på den danske stand-up scene, siden han i 2005, efter blot at have optrådt 12 gange, røg i semifinalen ved DM i Stand-Up. Torben Chris elsker at optræde, og det kan publikum mærke. Han kører altid i 5. gear, og det er uanset, om han taler om forskellen mellem mænd og kvinder, eller tager nogle af de der små pudsige ting op, der sker i hverdagen.

JACOB TAARNHØJ er en sand ordekvilibrist. Hans helt unikke, surrealistiske fortællestil gør hans shows til en unik oplevelse. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 blev nr. 2 ved DM i Stand-up og samme år vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”. Jacob har det sidste år etableret og understreget sit kæmpe talent over hele landet.