22 apr 2020

Drive-in Comedy med Lasse Rimmer, Heino Hansen, Mikkel Klint Thorius & Phillip Devantier

Gode grin og godt selskab – på afstand. Kom til Drive-in comedy på Tangkrogen I Aarhus 2. maj, hvor der bydes på comedy fra nogle af Danmarks sjoveste komikere. Billetsalget er startet HER

Lasse Rimmer
Lasse Rimmer har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Han er improvisationens mester, og hans store styrke ligger i evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem. Senest har man kunne opleve Lasse Rimmer i det populære primetime-program ”Stormester” på TV2.

Heino Hansen
Den efterhånden rutinerede komiker havde sin stand-up debut i 2008, og opnåede comedy-branchens anerkendelse med en andenplads ved DM i stand-up og en nominering til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2010. Med minutiøs timing og stærke leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som et af de absolut mest talentfulde spillere på den danske comedyscene.

Mikkel Klint Thorius
Mikkel Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet, og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, og var samme år nomineret til Talentprisen. Mikkel optræder med stor autoritet både for unge såvel som gamle. Han er med sin stærke og charmerende udstråling fast inventar på landets standup-scener.

Phillip Devantier
Phillip Devantier var vinder af DM i stand-up 2018. Selvom DM-titlen er i hus, og han har debuteret med sit første onemanshow ”En rigtig mand” (2018), er han en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene. Phillip skræddersyr sine jokes, og er en mester i improvisation. Siden 2016 har den ellers uddannede skolelærer levet af at optræde på de danske standup-scener - til stor glæde for et hurtigt voksende publikum.