08 okt 2021

Bliv Icon for All Things Live

Om du har 500 eller 50.000 følgere spiller ingen rolle - nu har DU muligheden for at lave fede kampagner på Instagram og TikTok om de store liveoplevelser med nogle af dine yndlings kunstnere og komikere.

All Things Live og Society Icon er nemlig gået sammen og har lavet et community på Society Icon app’en, hvor du, som All Things Live Icon, har mulighed for at tage del i eksklusive kampagner, liveoplevelser og få lækre tilbud. Du vil blive betalt for at deltage i kampagner.

Download app’en, Society Icon, tilmeld dig All Thing Live DK community og bliv en del af All Things Live’s univers HER

Vi glæder os til at møde dig i vores All Things Live community, hvor vores første kampagne med det hypede hiphop-stortalent Lil Tjay er live.

Om Society Icon 

Society icon er en app-baseret platform, hvor virksomheder og mennesker mødes, som tror på, at du og jeg er fremtidens kommunikation. At influencere er fremtidens platforme, der forener brands og mennesker. Society Icon er et community for alle, der vil arbejde sammen med deres favoritbrands

På Society Icon app’en har alle mulighed for at ansøge og tage del i Instagram og TikTok kampagner med store såvel som små brands, få ekslusive fordele og være en del af virksomhedernes større marketingsstrategier.