07 jan 2021

All Things Live opruster i Danmark

Med mere end 130 medarbejdere dækker All Things Live et enormt bredt spektrum af underholdning i Skandinavien. Fra turnéer med lokale artister og stand-up-komikere til musikfestivaler og stadionkoncerter med internationale stjerner.

Nu får den danske afdeling yderligere luft under vingerne. Til at stå i spidsen for det nye bookingteam, ansatte All Things Live Denmark i december Morten Hundahl, som har mange års erfaring i den danske musikbranche og kommer fra en stilling som agent hos Copenhagen Music.

Med den nye afdeling har All Things Live Denmark allerede indgået aftaler med de første danske kunstnere, og som det næste spadestik kan man nu også byde velkommen til John Blicher Madsen, som i dag starter som agent for All Things Live Denmark.

John har tidligere arbejdet for 3rd Tsunami Agency og Musicall Booking - og med sig bringer han en håndfuld stærke talenter.

Den danske roster tæller nu blandt andet navne som MORTEN, Emil Stabil, GRETA, De Danske Hyrder, ORM, Pattesutter, Johnson og Nabiha.

På kontoret i København er glæden stor og direktør Pernille Møller Pedersen udtaler:

»Vi er meget glade for at Morten og John er blevet en del af teamet. De kommer begge med en masse erfaring, nytænkning og positiv energi, som jeg er overbevist om både vil styrke og udbygge vores danske musikafdeling. På trods af COVID-19-situationen fortsætter vi med at opruste All Things Live Denmark, hvor vi også i 2020 udbyggede vores comedy-afdeling og sluttede året af med at annoncere opkøbet af eventfirmaet Monkfish.«

Afslutningsvis tilføjer Morten Hundahl:

»Vi har store ambitioner for vores danske roster. Vi vil gå ydmygt, men målrettet til opgaven, og jeg er helt overbevist om at John er det helt rigtige match. Med udsigten til lysere tider på den anden side, ser vi frem at sætte en masse turnéer i søen og skabe nogle uforglemmelige live-oplevelser.«