22 feb 2021

Er du vores nye kollega? All Things Live søger regnskabsmedarbejder

Er du begejstret for liveoplevelser, koncerter og comedy shows? Er dit repertoire indenfor bogføring bredt og er du på udkig efter en dynamisk virksomhed i en kreativ branche, hvor du kan udfolde din faglighed og få indflydelse på dit daglige arbejde, så er der her en spændende mulighed for dig som regnskabsmedarbejder hos All Things Live.

All Things Live ligger centralt i København og er en af Nordens største og ældste koncertarrangører. Du bliver en del af en organisation med 130 medarbejdere, hvoraf 18 medarbejdere er på kontoret i København.

Om stillingen
Du vil som regnskabsmedarbejder hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde, i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer. Sammen med en kollega er I regnskabsteamet, der refererer til den regnskabsansvarlige teamleder. Teamet vil være omdrejningspunkt i forhold til at sikre korrekt bogføring og regnskabsrapportering, hvilket også indebærer en udadvendt dynamisk rolle i forhold til vejledning til medarbejdere og ledelse og alle andre interessenter i forhold til håndtering af regnskabsbilag.  

Lyder det som noget for dig? Læs mere og ansøg stillingen via Accountor HER