14 okt 2021

Danmarks nye stemme spiller sine to største koncerter til dato

"Det er med æresfrygt, at jeg for første skal ud os stå på de store scener med min musik, som jeg ellers har siddet og arbejdet med i min lille lejlighed. Glæder mig til at dele mine tekster og en masse energi med nogen. Håber inderligt, der er nogen, der føler sig set, forstået eller måske endda inspireret. Det er det ultimative mål” - Pauline

Danmarks nye stemme Pauline er klar til at indtage Train i Aarhus 18. marts og Hotel Cecil i København 19. marts. Det gør hun med sine personlige og poetiske dansksprogede sange der slår både benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen. 

Den 25-årige sangerinde udgav i april sin debutsingle ”Ny Og Næ”, der strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne twist af indie-pop. I september fulgte Pauline op med singlen ”Noget For Nogen”, der ikke er til at undgå på både P3 og P4.

Siden det hele startede tidligere i år, er opmærksomheden omkring det danske talent vokset og vokset, og i kølvandet fik hun sin livedebut denne sommer på en række af landets festivaler til stor begejstring for publikum og er nu klar til at indtage landevejen igen dette forår. 

Billetsalget starter er startet HER