All Things Live Denmark - Om os

Velkommen til All Things Live – Norden største koncertarrangør med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

All Things Live dækker det fulde spektrum af oplevelser og artister fra lokale norske acts over svenske musical produktioner og danske standup shows til finsk festival og koncerter med internationale artister som The Rolling Stones, Taylor Swift og Eminem. All Things Live repræsenterer 140 lokale artister, promoverer omkring 3000 lokale og internationale events med mere end 1 million solgte billetter på årsbasis og fortsætter med at øge det nuværende portefølje med 15 partnerskaber med store virksomhedskunder.

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 500 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock, over opera til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Take That, Kraftwerk, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Den Gale Pose, MORTEN og Katy Perry. All Things Live Denmark har produceret en lang række koncerter med Prince herunder den totalt udsolgte tour “Piano & Microphone” i Australien og Canada og Prince’s sidste koncert nogensinde i Atlanta, USA.

All Things Live Denmark er i dag europæisk tour promoter for Diana Krall og James Taylor og repræsenterer nogen af Danmarks største komikere som Simon Talbot, Ruben Søltoft, Adam & Noah og mange flere.

 

Adresse